Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Brug for et byggetilbud?

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Totalentreprise og hovedentreprise tilbydes

Når boligen, børnehaven, skolen eller erhvervsbygningen skal bygges op fra bunden eller renoveres, er der meget, der skal ordnes og tages hensyn til. Materialer skal udvælges, arbejdet skal koordineres mellem de involverede faggrupper, og tidsplaner skal overholdes. Her kan det være en fordel med hoved- eller totalentreprise.

Vi fører projektet til dørs med vores totalentreprise

Vi står til rådighed med enten totalentreprise eller hovedentreprise, og gør opgaven lettere og mere overskuelig for dig. 

Det kan være en stor fordel at have en professionel fagmand med vores ekspertise til at stå for hoved-eller totalentreprisen. På den måde skal du blot fortælle om dine ønsker og behov og lade os om det besværlige arbejde. Vi sørger for at føre projektet sikkert i land, hver gang.

Vi har et tæt samarbejde med alt fra VVS-installatører til elektrikere, malere og gulvkyndige, som vi ved, lægger lige så stor vægt på kvalitet som os selv. Det betyder et fuldført resultat af vores hoved- eller totalentreprise, hvor der både er fokus på det gode håndværk og de pæne detaljer.

Hør mere om vores entrepriser

Ønsker du at høre mere om hoved- eller totalentreprise, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 9817 1255. Du er naturligvis også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvorpå vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Bjerregaard & Vigel Pedersen A/S // Voerbjergvej 28, // 9400 Nørresundby // E-mail: info@b-vp.dk ​// Telefon: 9817 1255 // Fax: 9817 3455 // CVR: 27926193