Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Totalentreprise og hovedentreprise tilbydes

Når boligen, børnehaven, skolen eller erhvervsbygningen skal bygges op fra bunden eller renoveres, er der meget, der skal ordnes og tages hensyn til. Materialer skal udvælges, arbejdet skal koordineres imellem de involverede faggrupper, og tidsplaner skal overholdes. Her kan det være en fordel med hoved- eller totalentreprise.


Vi fører projektet til dørs med vores totalentreprise

Entreprenørfirma Bjerregaard & Vigel PedersenA/S står til rådighed med enten totalentreprise eller hovedentreprise og gør opgaven lettere og mere overskueligt for dig. 


Det kan være en stor fordel at have en professionel fagmand med vores ekspertise til at stå for hoved-eller totalentreprisen. På den måde skal du blot fortælle om dine ønsker og behov og lade os om det besværlige arbejde. Vi sørger for at føre projektet sikkert i land, hver gang.

Vi har et tæt samarbejde med alt fra VVS-installatører til elektrikere, malere og gulvfirma, som vi ved lægger lige så stor vægt på kvalitet som os selv. Det betyder et fuldført resultat af vores total- eller hovedentreprise, hvor der både er fokus på det gode håndværk og de pæne detaljer.


Fra vores base i Nørresundby kører vi ud til kunder i blandt andet Aalborg og omegn samt resten af Nordjylland. 


Kontakt os

Ønsker du at høre mere om hoved- eller totalentreprise, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 17 12 55. Du er naturligvis også velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller skrive til vores e-mail info@b-vp.dk, hvorpå vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Bjerregaard og
​Vigel Pedersen A/S

Voerbjergvej 28

9400 Nørresundby

CVR: 27926193

Har du spørgsmål, er du meget 

velkommen til at skrive eller ringe til os.

Telefon: 98 17 12 55

E-mail: info@b-vp.dk

Telefontider:

Man - Tor 07:00 - 16:00

​Fredag  07:00 - 13:00

MEDLEM AF