Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Murer og tømrer med mange års erfaring

Når du skal have udført murer- eller tømreropgaver, er det vigtigt, at opgaven håndteres af en professionel fagmand med mange års erfaring i branchen, så du sikrer dig det bedst mulige resultat. 

Den erfaring finder du hos Bjerregaard & Vigel Pedersen, uanset om du har brug for en tømrer eller en murer.


Murerarbejde både til private og erhverv

Vores firma blev etableret helt tilbage i 1949 i Nørresundby, hvilket betyder, at vi gennem årene har opbygget en stor viden om vores fag og om håndtering af mange forskellige opgavetyper. Det vil også sige, at vi er vant til at sætte vores kunders ønsker i centrum og skræddersy arbejdet efter det individuelle behov.


Vi håndterer både opgaver for private og erhverv samt projekter i licitation. Om det er renovering, ombygning, nye vinduer, tagudskiftning eller noget helt andet, kan vores dygtige murer og tømrer klare opgaven. Vi kører blandt andet ud til kunder i Aalborg og omegn, men også i resten af Nordjylland. 


Hos Bjerregaard & Vigel Pedersen arbejder vi med sans for detaljerne og helheden. For os er det ikke nok, at håndværket er i orden. Det skal også se pænt ud. Derfor sørger vi altid for at gennemgå arbejdet grundigt, når det er afsluttet, så vi kan levere et resultat, vi kan være stolte af, og som lever op til dine forventninger.


Kontakt os hvis du skal bruge en tømrer eller murer

Går du med et drømmeprojekt i tankerne, og har brug for en tømrer eller murer, der kan løfte opgaven? Så er du altid velkommen til at kontakte os for en pris på telefon 98 17 12 55 eller e-mail info@b-vp.dk. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

Bjerregaard og
​Vigel Pedersen A/S

Voerbjergvej 28

9400 Nørresundby

CVR: 27926193

Har du spørgsmål, er du meget 

velkommen til at skrive eller ringe til os.

Telefon: 98 17 12 55

E-mail: info@b-vp.dk

Telefontider:

Man - Tor 07:00 - 16:00

​Fredag  07:00 - 13:00

MEDLEM AF

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt