Anlægsarbejde og jordarbejde

Har du brug for professionel arbejdskraft til dit anlægsarbejde eller jordarbejde? Hos Bjerregaard & Vigel Pedersen ​i Nørresundby har vi mange års erfaring med alt fra jord og beton til belægnings arbejde, som vi blandt andet udfører i forbindelse med byggerier for ejerforeninger, kommuner og erhverv i Aalborg og hele Nordjylland.

​​Jordarbejde i høj kvalitet

​Hos Bjerregaard & Vigel Pedersen har vi et stort fokus på selvfølgelig at udføre vores jordarbejde i høj kvalitet, men også med et flot resultat. Vi har sans for detaljen og forstår vigtigheden af, at resultatet også skal være pænt.

Derfor lægger vi også stor vægt på at kunne levere et resultat, som vi selv kan være stolte af, og som du ikke mindst kan være tilfreds med.

Vi har altid kunden i centrum, så du får udført din opgave, præcis som du ønsker det.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

​Er du interesseret i at høre mere om vores anlægs- og jordarbejde, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 98 17 12 55, men du kan også skrive til vores e-mail

info@b-vp.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage inden for kort tid.​​ Du også velkommen til at høre mere om vores kloakservice.

Alliér dig med en professionel samarbejdspartner

Vi står til din rådighed uanset om du søger rådgivning eller kyndig assistance ved dit byggeri.

Eller send din opgave til os på mail:

info@b-vp.dk.

Bjerregaard og Vigel Pedersen A/S er en kvalitetsbevidst samarbejdspartner ved entreprenør-, murer- og tømreropgaver for erhverv, offentlige instanser og privatpersoner. Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som kræser om detaljerne, og som sætter en stor ære i at levere et resultat, der er håndværksmæssigt i orden og har en pæn æstetisk finish.