Murer med brede kompetencer inden for faget

Har du brug for hjælp fra en professionel murer? Så kan du med fordel kontakte

Bjerregaard & Vigel PedersenA/S. Vi er et erfarent murerfirma, som står klar til at varetage enhver opgave inden for faget. Hvad enten der er tale om en større eller lille opgave, så kan vi med stor sandsynlighed løse opgaven for dig.

Vi servicere primært kunder fra Nørresundby og Aalborg, men vi står til rådighed over hele Nordjylland. Vi håndterer både opgaver for private og erhverv samt projekter i licitation. Hvis du har brug for hjælp til murerarbejde i området, behøver du med andre ord ikke at holde dig tilbage med at kontakte os.

Vores professionelle murerforretning har hjulpet mange glade og tilfredse kunder gennem årene. Derfor er vores kompetencer inden for murerfaget brede, og vi står derfor klar til at varetage en hvilken som helst opgave.

Vores murer har sans for detaljer og helheden

​Vores murerfirma blev etableret helt tilbage i 1949 i Nørresundby. Med så mange år på bagen har vi opbygget en stor viden om vores fag, hvilket gør os i stand til at håndtere mange forskellige opgavetyper. Alle ansatte her hos os er dygtige og passionerede omkring sit arbejde, og derfor lægger vi en ære i at levere veludførte resultater af høj kvalitet til alle vores kunder.

Vi har et stort fokus på at sætte alle vores kunders ønsker og behov i centrum. Derfor sørger vi altid for at have tætte dialoger, hvor vi snakker om forventninger, hvorefter vi skræddersyr arbejdet efter det individuelle behov.

Her i firmaet arbejder vi desuden med sans for detaljerne og helheden ved hver enkelt opgave. Vi har naturligvis vægt på, at det håndværksmæssige arbejde er i orden, men samtidig fokuserer vi på det æstetiske udtryk, som også skal være gennemarbejdet, og leve op til dine forventninger og ønsker. Vores murer forlader derfor aldrig en opgave, før du er helt tilfreds med resultatet.

Hvad koster en murer?

​Det er ikke nemt at give et konkret svar, idet vores priser varierer fra opgave til opgave. Den nøjagtige pris afhænger af opgavens omfang og type, men vi sikrer dig, at du altid vil få en så billig pris som muligt, når du samarbejder med vores murermester.

Du er garanteret en pålidelig samarbejdspartner med os ved roret. Vi går nemlig meget op i at overholde alle vores aftaler, så vi leverer et ordentligt stykke arbejde til den aftalte tid og pris. Hvis du har brug for kompetent sparring vedrørende en opgave, så står vi altid klar med professionel rådgivning og vejledning til dig. Til dette har vi vores mangeårige erfaring at trække på.

Derudover lægger vi vægt på at være en imødekommende samarbejdspartner, som yder hjælp i øjenhøjde med kunden. Vi rydder naturligvis op efter os selv, når opgaven er afsluttet, og vi giver gerne et par gode tips med til dig på vejen omkring vedligeholdelse med mere.

Kontakt os

​Hvis du er på udkig efter en professionel murer, så er vi altså den rette at kontakte. Vi tilbyder løsninger inden for alle mureropgaver, hvor du er sikret en faglig høj kvalitet samt professionalisme hele vejen rundt. Uanset hvor langt du er i processen, så står vi klar til at hjælpe med rådgivning og gode råd.

Vi besvarer derudover altid gerne dine spørgsmål, hvis du ligger inde med nogle såsom: Hvad koster murerarbejde?

Du kan kontakte os på telefon: 98 17 12 55 eller e-mail: info@b-vp.dk, hvis du ønsker flere oplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

tilbud, opgaver og igangværende projekter.

Følg os

Firma

Bjerregaard og Vigel Pedersen A/S

Voerbjergvej 28,
​9400 Nørresundby

Kontakt

Telefon: ​98 17 12 55

E-mail: info@b-vp.dk

CVR: 27926193

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 13.00

Lørdag - søndag: lukket​

Medlem af: