Murer med brede kompetencer inden for faget

Har du brug for hjælp fra en professionel murer? Så kan du med fordel kontakte Bjerregaard & Vigel Pedersen. Vi er et erfarent murerfirma, som står klar til at varetage enhver opgave inden for faget. Hvad enten der er tale om en større eller lille opgave, så kan vi med stor sandsynlighed løse opgaven for dig.

Skal du have udført professionelt murerarbejde?

Har du brug for hjælp fra en professionel murer? Så kan du med fordel kontakte Bjerregaard & Vigel Pedersen. Vi er et erfarent murerfirma, som står klar til at varetage enhver opgave inden for faget. Hvad enten der er tale om en større eller mindre opgave, kan vi med stor sandsynlighed løse opgaven for dig.

Vi servicerer primært kunder fra Nørresundby, Aalborg og omegn, men står til rådighed i hele Nordjylland. Vi håndterer både opgaver for private og erhverv samt projekter i licitation. Hvis du har brug for hjælp til murerarbejde i området, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Vores professionelle murermester har hjulpet mange glade og tilfredse kunder gennem årene. Derfor er vores kompetencer inden for murerfaget brede, og vi står klar til at varetage alle slags mureropgaver.

Vores murer har sans for detaljer og helheden

Vores murerforretning blev etableret helt tilbage i 1949 i Nørresundby. Med så mange år på bagen har vi opbygget en stor viden om vores fag, hvilket gør os i stand til at håndtere mange forskellige opgavetyper. Alle ansatte her hos os er dygtige og passionerede omkring sit arbejde, og derfor lægger vi en ære i at levere veludførte resultater af høj kvalitet til alle vores kunder.

Som murer har vi et stort fokus på at sætte alle vores kunder ønsker og behov i centrum. Derfor sørger vi altid for at have tætte dialoger, hvor vi snakker om forventninger – og herefter skræddersyr arbejdet efter det individuelle behov.

Her i firmaet arbejder vi desuden med sans for detaljerne og helheden ved hver enkelt opgave. Vi har naturligvis vægt på, at det håndværksmæssige arbejde er i orden, men samtidigt fokuserer vi på det æstetiske udtryk, som også skal være gennemarbejdet samt leve op til dine ønsker og forventninger.

Vores murer forlader aldrig en opgave, før du er 100 % tilfreds med resultatet.

Hvad koster murerarbejde?

Nu sidder du måske og tænker ”hvad koster en murer?” – det er ikke nemt at give et konkret svar, idet vores priser varierer en del fra opgave til opgave. Den nøjagtige pris på dit murerarbejde afhænger af opgavens omfang og type, men vi sikrer dig, at du altid vil få en så billig pris som muligt, når du samarbejder med vores murermester. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på det ønskede arbejde.

Du er garanteret en pålidelig samarbejdspartner med os ved roret. Vi går nemlig meget op i at overholde alle vores aftaler samt levere arbejdet til den aftalte tid og pris. Hvis du har brug for kompetent sparring vedr. en opgave, står vi altid klar med professionel rådgivning og vejledning. Til dette har vi vores mangeårige erfaring at trække på.

Derudover lægger vi vægt på at være en imødekommende samarbejdspartner, som yder hjælp i øjenhøjde med kunden. Vi rydder naturligvis op efter os selv, når opgaven er afsluttet, og vi giver gerne et par gode tips med til dig på vejen omkring vedligeholdelse og meget andet.

Vi er altså de helt rigtige at kontakte, hvis du skal bruge professionel hjælp til dit murerarbejde. Kontakt din lokale murer allerede i dag! Du også velkommen til at høre mere om vores anlægs og jordarbejde.

Alliér dig med en professionel samarbejdspartner

Vi står til din rådighed uanset om du søger rådgivning eller kyndig assistance ved dit byggeri.

Eller send din opgave til os på mail:

info@b-vp.dk.

Bjerregaard og Vigel Pedersen A/S er en kvalitetsbevidst samarbejdspartner ved entreprenør-, murer- og tømreropgaver for erhverv, offentlige instanser og privatpersoner. Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som kræser om detaljerne, og som sætter en stor ære i at levere et resultat, der er håndværksmæssigt i orden og har en pæn æstetisk finish.