Vores historie

​Kvalitet med sans for detaljer og service i topklasse kendetegner Bjerregaard & Vigel Pedersen A/S. Vi arbejder ud fra dine ønsker og behov og sørger for at levere et resultat, som du kan glæde dig over både nu og i mange år frem.​

​Det hele startede i 1949

Firmaet blev etableret i 1949 af Melchior Jensen og Vigel Pedersen. I 1983 overtog Eric Bjerregaard, som i dag driver firmaet med 2.generation, Rolf E. Bjerregaard og Lotte Bjerregaard.

​Rolf indtrådte i 2005 efter flere år i virksomheden som en del af den daglige medarbejderstab. Grundigt arbejde leveret til aftalt tid og til konkurrencedygtige priser er en vigtig del af vores måde at drive forretning på. Det skaber de bedste resultater og de mest tilfredse kunder.

Derfor kan du altid være sikker på en solid og pæn æstetisk løsning, når du lader Bjerregaard & Vigel Pedersen A/S om arbejdet.

Alle opgavetyper

Bjerregaard og Vigel Pedersen A/S udfører alt fra fagentreprise til totalentreprise. Vi tager os af store licitationsprojekter såvel som opgaver for private. I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel rådgivning fra start til slut.

Læs mere om vores Tømrer- og Entreprenørløsninger på forsiden her. Kontakt os på telefon 98 17 12 55 for en uforpligtende snak om din forestående opgave.

Alliér dig med en professionel samarbejdspartner

Vi står til din rådighed uanset om du søger rådgivning eller kyndig assistance ved dit byggeri.

Eller send din opgave til os på mail:

info@b-vp.dk.

Bjerregaard og Vigel Pedersen A/S er en kvalitetsbevidst samarbejdspartner ved entreprenør-, murer- og tømreropgaver for erhverv, offentlige instanser og privatpersoner. Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som kræser om detaljerne, og som sætter en stor ære i at levere et resultat, der er håndværksmæssigt i orden og har en pæn æstetisk finish.