Råhuse i fagentreprise

Hos Bjerregaard & Vigel PedersenA/S i Nørresundby har vi i mange år udført råhuse i fagentreprise for en bred vifte af kunder. Vi klarer både de simple og de mere avancerede opgaver, som vi løser med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Vi har et stort knowhow inde for rådhuse​

​Vores dygtige medarbejdere har et stort knowhow inden for jord, kloak, belægning og fundamenter generelt. Gennem tiden har vi håndteret opgaver for både private, erhverv og offentlige instanser i blandt andet Aalborg, men også i resten af Nordjylland. Vi står dermed til rådighed, hvad enten det er en villa, et licitations projekt eller noget helt andet.


Vores kunder stiller høje krav til vores faglighed som entreprenør, og derfor sørger vi for at holde os opdateret inden for vores fag. Vi efteruddanner os løbende, så vi altid er i besiddelse af den seneste viden og de nyeste teknikker.

Målet er til enhver tid at levere et resultat, som vores kunder kan glæde sig over, og som vi kan sætte en ære i at have udført.

Had koster fagentreprise?

Prisen for fagentreprise varierer meget alt efter opgavens omfang. Ønsker du at høre mere om vores priser, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, så kontakt os og lad

Bjerregaard & Vigel Pedersen A/S klare råhuset - så går du ikke galt i byen.

Fang os på telefon 98 17 12 55 eller e-mail info@b-vp.dk.

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

tilbud, opgaver og igangværende projekter.

Følg os

Firma

Bjerregaard og Vigel Pedersen A/S

Voerbjergvej 28,
​9400 Nørresundby

Kontakt

Telefon: ​98 17 12 55

E-mail: info@b-vp.dk

CVR: 27926193

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 13.00

Lørdag - søndag: lukket​

Medlem af: