Råhuse i fagentreprise

Hos Bjerregaard & Vigel Pedersen har vi i mange år udført råhuse i fagentreprise for en bred vifte af kunder. Vi klarer både de simple og de mere avancerede opgaver, som vi løser med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

​Vi har et stort knowhow inde for rådhuse​

​Vores dygtige medarbejdere har et stort knowhow inden for jord, kloak, belægning og fundamenter generelt. Gennem tiden har vi håndteret opgaver for både private, erhverv og offentlige instanser i blandt andet Aalborg, men også i resten af Nordjylland. Vi står dermed til rådighed, hvad enten det er en villa, et licitations projekt eller noget helt andet.


Vores kunder stiller høje krav til vores faglighed som entreprenør, og derfor sørger vi for at holde os opdateret inden for vores fag. Vi efteruddanner os løbende, så vi altid er i besiddelse af den seneste viden og de nyeste teknikker.

Målet er til enhver tid at levere et resultat, som vores kunder kan glæde sig over, og som vi kan sætte en ære i at have udført.

Had koster fagentreprise?

Prisen for fagentreprise varierer meget alt efter opgavens omfang. Ønsker du at høre mere om vores priser, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, så kontakt os og lad Bjerregaard & Vigel Pedersen A/S klare råhuset - så går du ikke galt i byen. Fang os på telefon 98 17 12 55 eller e-mail info@b-vp.dk. Du også velkommen til at høre mere om vores tømrerarbejde.

Alliér dig med en professionel samarbejdspartner

Vi står til din rådighed uanset om du søger rådgivning eller kyndig assistance ved dit byggeri.

Eller send din opgave til os på mail:

info@b-vp.dk.

Bjerregaard og Vigel Pedersen A/S er en kvalitetsbevidst samarbejdspartner ved entreprenør-, murer- og tømreropgaver for erhverv, offentlige instanser og privatpersoner. Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som kræser om detaljerne, og som sætter en stor ære i at levere et resultat, der er håndværksmæssigt i orden og har en pæn æstetisk finish.