Totalentreprise og hovedentreprise

Når boligen, børnehaven, skolen eller erhvervsbygningen skal bygges op fra bunden eller renoveres, er der meget, der skal ordnes og tages hensyn til. Materialer skal udvælges, arbejdet skal koordineres imellem de involverede faggrupper, og tidsplaner skal overholdes. Her kan det være en fordel med hoved- eller totalentreprise.

Vi fører projektet til dørs med vores totalentreprise

Entreprenørfirma Bjerregaard & Vigel Pedersen A/S står til rådighed med enten totalentreprise eller hovedentreprise og gør opgaven lettere og mere overskueligt for dig.


Det kan være en stor fordel at have en professionel fagmand med vores ekspertise til at stå for hoved-eller totalentreprisen. På den måde skal du blot fortælle om dine ønsker og behov og lade os om det besværlige arbejde. Vi sørger for at føre projektet sikkert i land, hver gang.

Vi har et tæt samarbejde med alt fra VVS-installatører til elektrikere, malere og gulvfirma, som vi ved lægger lige så stor vægt på kvalitet som os selv. Det betyder et fuldført resultat af vores total- eller hovedentreprise, hvor der både er fokus på det gode håndværk og de pæne detaljer. Fra vores base i Nørresundby kører vi ud til kunder i blandt andet Aalborg og omegn samt resten af Nordjylland.

Kontakt os

​Ønsker du at høre mere om hoved- eller totalentreprise eller fagentreprise, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 17 12 55. Du er naturligvis også velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller skrive til vores e-mail info@b-vp.dk, hvorpå vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Alliér dig med en professionel samarbejdspartner

Vi står til din rådighed uanset om du søger rådgivning eller kyndig assistance ved dit byggeri.

Eller send din opgave til os på mail:

info@b-vp.dk.

Bjerregaard og Vigel Pedersen A/S er en kvalitetsbevidst samarbejdspartner ved entreprenør-, murer- og tømreropgaver for erhverv, offentlige instanser og privatpersoner. Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som kræser om detaljerne, og som sætter en stor ære i at levere et resultat, der er håndværksmæssigt i orden og har en pæn æstetisk finish.