Tømrer med brede kompetencer

Er du på udkig efter et kompetent tømrerfirma med brede kompetencer? Så er du kommet til det helt rette sted. Når du skal have udført tømreropgaver, er det vigtigt, at opgaven håndteres af en professionel fagmand med mange års erfaring i branchen, så du sikrer dig det bedst mulige resultat. Den erfaring finder du hos os.

Tømrermester med mange års erfaring

Er du på udkig efter et kompetent tømrerfirma med brede kompetencer? Så er du kommet til det helt rette sted. Når du skal have udført tømrerarbejde, er det vigtigt, at opgaven håndteres af en professionel fagmand med mange års erfaring – så du sikrer dig det bedst mulige resultat.

Den erfaring finder du hos Bjerregaard & Vigel Pedersen, uanset hvilken opgave du skal have udført. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Nørresundby, Aalborg og resten af Nordjylland.

Vores tømrer har gennem årene løst mange forskellige tømreropgaver. Vi er derfor i stand til at varetage både simpelt og kompliceret tømrerarbejde, så du skal ikke tøve med at kontakte os for professionel hjælp. Vi har både erfaringen og kompetencerne til at levere et ordentligt stykke arbejde.

Tømrerarbejde for både private og erhverv

Vores tømrerfirma blev etableret helt tilbage i 1949. Det betyder, at vi gennem årene har opbygget en stor viden om vores fag samt håndteret mange forskellige opgavetyper. Vi er vant til at sætte vores kunders ønsker i centrum og skræddersy arbejdet efter det individuelle behov.

Vi håndterer både opgaver for private og erhverv samt projekter i licitation. Vores dygtige tømrer kan klare opgaver, uanset om der er tale om:

Vi arbejder med sans for både helheden og detaljerne. For os er det ikke helt nok, at håndværket er i orden. Det skal også se pænt ud. Derfor sørger vi altid for at gennemgå arbejdet grundigt, når det er afsluttet, så vi kan levere et resultat, vi kan være stolte af – og som lever op til dine forventninger.

Hvad koster en tømrer?

Den nøjagtige pris på tømrerarbejde afhænger af, hvilken opgave der skal løses. Herunder spiller valg af materialer samt opgavens samlede omfang en central rolle. Du kan dog være sikker på, at alle vores priser altid er konkurrencedygtige. Vi sammensætter desuden gerne et godt tilbud til dig, som indeholder en så billig pris som muligt.

Selvom vores priser typisk er lave, betyder det ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten af det arbejde vi leverer. Vi går nemlig meget op i at give alle vores kunder løsninger af høj kvalitet, som kan holde i mange år. Derfor anvender vi også udelukkende materialer og værktøj fra anerkendte producenter.

Går du med et drømmeprojekt i tankerne, og har du brug for en tømrer, der kan løfte opgaven? Så er du altid velkommen til at kontakte os for mere information. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit tømrerarbejde. Du også velkommen til at høre mere om vores murerarbejde.

Alliér dig med en professionel samarbejdspartner

Vi står til din rådighed uanset om du søger rådgivning eller kyndig assistance ved dit byggeri.

Eller send din opgave til os på mail:

info@b-vp.dk.

Bjerregaard og Vigel Pedersen A/S er en kvalitetsbevidst samarbejdspartner ved entreprenør-, murer- og tømreropgaver for erhverv, offentlige instanser og privatpersoner. Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som kræser om detaljerne, og som sætter en stor ære i at levere et resultat, der er håndværksmæssigt i orden og har en pæn æstetisk finish.