Autoriseret kloakmester i Nordjylland

Skal du have udført professionelt kloakarbejde af en dygtig og autoriseret kloakmester? Hos Bjerregaard & Vigel Pedersen​ i Nørresundby har vi stor erfaring inden for diverse former for kloakservice, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med dit kloakproblem.

​​Kloakservice for kommuner, erhverv og private

Skal du have udført professionelt kloakarbejde af en dygtig og autoriseret kloakmester? Hos Bjerregaard & Vigel Pedersen har vi stor erfaring inden for diverse former for kloakservice, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med dit kloakproblem.

Vi er beliggende i Nørresundby, men hjælper også mange kunder i Aalborg og resten af Nordjylland samt andre steder.

Vi er et kloakfirma, der primært har fokus på at håndtere opgaver for bl.a.:

  • ​Ejerforeninger
  • ​Boligforeninger
  • ​Kommuner
  • ​Erhvervskunder
  • ​Private

Derudover udfører vi også opgaver i licitation.

Få et uforpligtende tilbud fra din lokale kloakmester

Skal du bruge en autoriseret kloakmester i Nordjylland, hører vi meget gerne fra dig. Fortæl os om din konkrete opgave, så kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven samt udarbejdet et uforpligtende tilbud til dig.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning i forbindelse med kloakservice, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os også angående vores fagentreprise. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Alliér dig med en professionel samarbejdspartner

Vi står til din rådighed uanset om du søger rådgivning eller kyndig assistance ved dit byggeri.

Eller send din opgave til os på mail:

info@b-vp.dk.

Bjerregaard og Vigel Pedersen A/S er en kvalitetsbevidst samarbejdspartner ved entreprenør-, murer- og tømreropgaver for erhverv, offentlige instanser og privatpersoner. Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som kræser om detaljerne, og som sætter en stor ære i at levere et resultat, der er håndværksmæssigt i orden og har en pæn æstetisk finish.