Renovering af hus har vi mange års erfaring med

Drømmer du om en ombygning eller en renovering af hus? Så kan vi hjælpe dig.

Hos Bjerregaard & Vigel PedersenA/S i Nørresundby har vi mange års erfaring med alle former for husrenovering, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Vi står primært til rådighed hos kunder i og omkring Nørresundby og Aalborg, men hjælper også glædeligt kunder over resten af Nordjylland.

Vi er et professionelt firma, som har eksisteret siden 1949. Gennem årene har vi løst et hav af forskellige opgaver hos tilfredse kunder, og derfor kan vi også hjælpe dig med renovering af hus. Vi varetager både store og små opgaver, og vi garanterer dig veludførte og professionelle løsninger hver gang.

Vi har både en dygtig murer og tømrer til rådighed, hvilket gør os i stand til at varetage hele ombygningen, hvis der er tale om en totalrenovering af hus. Dette er nemt for dig, idet du herved kun har én samarbejdspartner, som klarer hele opgaven for dig. Du bør aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du går og drømmer om at foretage en mindre eller større renovering af dit hus.

Boligrenovering med fokus på dine ønsker

​Fra vores base i Nørresundby kører vi ud til både private og erhvervskunder, som har brug for hjælp til renoveringsopgaver. Inden for renovering er mulighederne utallige, og derfor er det nærmest kun din fantasi, som sætter grænser for, hvad vi kan gøre for dig. Du kan enten vælge at renovere dit hus, hvis du ønsker en mere moderne stil, hvis du ønsker et mere funktionelt hjem, eller hvis du ønsker mere plads i dit hjem. Uanset hvad dine boligdrømme er, så står vi klar til at indfri dem efter bedste evne.

Når vi arbejder, lægger vi stor vægt på at lytte til den enkelte kundes ønsker og forventninger. Dette er nemlig med til at sikre, at det færdige resultat bliver lige præcis, som du har drømt om. For at undgå eventuelle misforståelser, har vi altid en god og tæt dialog med dig som kunde, hvor vi taler om lige netop dine behov og ønsker til projektet. Du kan med andre ord trygt lade os være din næste samarbejdspartner, hvis du drømmer om at få foretaget en renovering af hus. 

Hvad koster renovering af hus?

​Der er stor prisforskel på, hvad en boligrenovering koster, og derfor er det svært at give en konkret pris lige her og nu. Du kan dog forvente, at alle vores priser altid er fornuftige og så billige som muligt. Prisen afhænger blandt andet af:

  • hvor omfattende en renovering der er tale om
  • hvilke materialer der vælges
  • om der er tale om en tilbygning eller en ombygning af hus
  • om der skal bygges nyt køkken eller badeværelse

Vi tilbyder altid professionel rådgivning i forbindelse med renovering af hus og alle andre opgaver. Her kan du få hjælp til alt fra materialevalg til selve udformningen af opgaven. Dette er med til at sikre dig den bedst mulige løsning hver gang.

Kontakt os for at høre om dine muligheder

​Ønsker du en konkret pris på dit renoveringsprojekt, er du altid meget velkommen til at kontakte os og fortælle nærmere om din renovering af hus. Så kommer vi ud forbi og kigger på det samt udarbejder et uforpligtende tilbud. Vi besvarer også gerne alle dine spørgsmål, så dem bør du ikke tøve med at stille os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 98 17 12 55, men du kan også skrive til e-mail info@b-vp.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Vi glæder os til at hjælpe dig.

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

tilbud, opgaver og igangværende projekter.

Følg os

Firma

Bjerregaard og Vigel Pedersen A/S

Voerbjergvej 28,
​9400 Nørresundby

Kontakt

Telefon: ​98 17 12 55

E-mail: info@b-vp.dk

CVR: 27926193

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 13.00

Lørdag - søndag: lukket​

Medlem af: