Professionel hjælp til renovering af hus

Drømmer du om en ombygning eller en renovering af hus? Så kan vi hjælpe dig. Hos Bjerregaard & Vigel Pedersen i Nørresundby har vi mange års erfaring med alle former for husrenovering, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Vi står primært til rådighed hos kunder i og omkring Nørresundby og Aalborg, men hjælper også glædeligt kunder over resten af Nordjylland.

Vi står gerne for totalrenovering af hus

Drømmer du om en lille ombygning eller en større renovering af hus? Så kan vi hjælpe dig. Hos Bjerregaard & Vigel Pedersen har vi mange års erfaring med alle former for husrenovering, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Vi står primært til rådighed hos kunder i og omkring Nørresundby og Aalborg, men hjælper også glædeligt kunder mange andre steder i Nordjylland og omegn.

Vi er et professionelt firma, der har eksisteret siden 1949. Gennem årene har vi løst et hav af forskellige opgaver hos tilfredse kunder, og derfor kan vi også hjælpe dig med renovering af hus. Vi varetager både store og små opgaver, og vi garanterer dig veludførte og professionelle løsninger hver gang.

Vi har både en dygtig murer, tømrer og snedker til rådighed – det gør os i stand til at varetage hele ombygningen, hvis der er tale om en totalrenovering. Dette er nemt for dig, idet du herved kun har én samarbejdspartner, som klarer hele opgaven for dig. Du bør aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du går og drømmer om at foretage en mindre eller større renovering af hus.

Husrenovering med fokus på dine ønsker

Fra vores base i Nørresundby kører vi ud til både private og erhvervskunder, der har brug for hjælp til renoveringsopgaver. Inden for totalrenovering er mulighederne utallige, og derfor er det kun din fantasi, der sætter grænser. Du kan vælge at renovere dit hus, hvis du ønsker en mere moderne stil, et mere funktionelt hjem eller mere plads i hjemmet. Uanset hvad dine boligdrømme er, står vi klar til at indfri dem efter bedste evne.

Når vi arbejder, lægger vi stor vægt på at lytte til den enkelte kundes ønsker og forventninger. Dette er nemlig med til at sikre, at det færdige resultat bliver lige præcis, som du har drømt om. For at undgå eventuelle misforståelser, har vi altid en god og tæt dialog med dig som kunde, hvor vi taler om netop dine behov og ønsker til projektet. Du kan med andre ord trygt lade os være din samarbejdspartner, hvis du drømmer om renovering af hus.

Hvad koster renovering af hus?

Der er stor prisforskel på, hvad en boligrenovering koster – og derfor er det svært at give en konkret pris lige nu og her. Du kan dog forvente, at alle vores priser altid er fornuftige og så billige som muligt. Din pris afhænger bl.a. af:

  • ​Hvor omfattende en renovering af hus, der er tale om
  • ​Hvilke materialer, der vælges
  • ​Om der er tale om en tilbygning eller en ombygning af hus
  • ​Om der skal bygges nyt køkken eller badeværelse

Vi tilbyder altid professionel rådgivning i forbindelse med totalrenovering og andre opgaver. Her kan du få hjælp til alt fra materialevalg til selve udformningen af opgaven. Dette er med til at sikre dig den bedste løsning – hver gang.

Ønsker du at høre mere om priser, muligheder, materialer eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne forbi og kigger på opgaven samt udarbejdet et uforpligtende tilbud, som du så kan takke ja eller nej til. Vi glæder os til at hjælpe dig. Du også velkommen til at høre mere om vores snedker.

Alliér dig med en professionel samarbejdspartner

Vi står til din rådighed uanset om du søger rådgivning eller kyndig assistance ved dit byggeri.

Eller send din opgave til os på mail:

info@b-vp.dk.

Bjerregaard og Vigel Pedersen A/S er en kvalitetsbevidst samarbejdspartner ved entreprenør-, murer- og tømreropgaver for erhverv, offentlige instanser og privatpersoner. Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som kræser om detaljerne, og som sætter en stor ære i at levere et resultat, der er håndværksmæssigt i orden og har en pæn æstetisk finish.