Kompetent snedker til gode priser

Snedker i nærheden af dig

I et større byggeprojekt vil der formentlig blive brug for en snedker, f.eks. til at lave vinduer og døre, køkkener eller andet inventar. Hos Bjerregaard og Vigel Pedersen har vi en dygtig snedkermester, der kan udføre alle former for snedkerarbejde.

Vi har adresse i Nørresundby og kører også med glæde ud til erhvervsopgaver i Aalborg og i Nordjylland generelt. Det gælder både hoved- og totalentrepriseopgaver men også fagentrepriseopgaver, som vores snedker kan udføre.

Hvis du leder efter et kompetent snedkerfirma i nærheden af dig i Nordjylland, er du altså kommet til det helt rigtige sted. Vi udfører både større og mindre snedkeropgaver i høj kvalitet og til en fair pris.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os endelig, hvis din virksomhed står med et byggeprojekt, som I har brug for hjælp til af vores snedker og hovedentreprise. Vores priser afhænger af opgavens omfang og valg af materialer, men de er altid konkurrencedygtige.

Kvalitet er alfa og omega for os, så når vi udfører vores snedkerarbejde, bruger vi kun værktøj og materialer fra anerkendte producenter.

Hvis du kontakter os på mail eller telefon, sammensætter vi et godt tilbud til dig, hvor du får en mere nøjagtig pris. Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud.

Alliér dig med en professionel samarbejdspartner

Vi står til din rådighed uanset om du søger rådgivning eller kyndig assistance ved dit byggeri.

Eller send din opgave til os på mail:

info@b-vp.dk.

Bjerregaard og Vigel Pedersen A/S er en kvalitetsbevidst samarbejdspartner ved entreprenør-, murer- og tømreropgaver for erhverv, offentlige instanser og privatpersoner. Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som kræser om detaljerne, og som sætter en stor ære i at levere et resultat, der er håndværksmæssigt i orden og har en pæn æstetisk finish.