Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​tømrer med mange års erfaring inden for faget

Er du på udkig efter et kompetent tømrerfirma med brede kompetencer? Så er du kommet til det helt rette sted. Når du skal have udført tømreropgaver, er det vigtigt, at opgaven håndteres af en professionel fagmand med mange års erfaring i branchen, så du sikrer dig det bedst mulige resultat. Den erfaring finder du hos Bjerregaard & Vigel Pedersen A/S, uanset hvilken opgave du skal have udført. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Nørresundby, Aalborg og resten af Nordjylland.

Vores tømrermester har igennem årene løst mange forskellige opgaver hos både private og erhvervskunder. Vi er derfor i stand til at varetage både simpelt og kompliceret tømrerarbejde, så du skal ikke tøve med at kontakte os for professionel hjælp. Vi har både den erfaring og de kompetencer, der skal til for at levere et ordentligt stykke tømrerarbejde.

Tømrerarbejde både til private og erhverv

Vores firma blev etableret helt tilbage i 1949 i Nørresundby, hvilket betyder, at vi gennem årene har opbygget en stor viden om vores fag og om håndtering af mange forskellige opgavetyper. Det vil også sige, at vi er vant til at sætte vores kunders ønsker i centrum og skræddersy arbejdet efter det individuelle behov.

Vi håndterer både opgaver for private og erhverv samt projekter i licitation. Om det er renovering, ombygning, nye vinduer, tagudskiftning eller noget helt andet, kan vores dygtige tømrer klare opgaven.

Hos Bjerregaard & Vigel Pedersen A/S arbejder vi med sans for detaljerne og helheden. For os er det ikke nok, at håndværket er i orden. Det skal også se pænt ud. Derfor sørger vi altid for at gennemgå arbejdet grundigt, når det er afsluttet, så vi kan levere et resultat, vi kan være stolte af, og som lever op til dine forventninger.

Hvad koster en tømrer?

Den nøjagtige pris afhænger af hvilken opgave du skal have løst. Herunder spiller valg af materialer samt opgavens samlede omfang en central rolle. Du kan dog være sikker på, at alle vores priser altid er konkurrencedygtige. Vi sammensætter desuden altid gerne et godt tilbud til dig, som indeholder en så billig pris som muligt.

Selvom vores priser typisk er lave, så betyder det ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten af det arbejde, som vi leverer. Vi går nemlig meget op i at give alle vores kunder løsninger af høj kvalitet, som kan holde i mange år i fremtiden. Derfor anvender vi også udelukkende materialer og værktøj fra anerkendte producenter i vores arbejde. 

Kontakt os

Går du med et drømme projekt i tankerne, og har brug for en tømrer, der kan løfte opgaven? Så er du altid velkommen til at kontakte os for en mere konkret pris eller flere informationer. Vi kan kontaktes på telefon: 98 17 12 55 eller e-mail: info@b-vp.dk, så vender vi straks tilbage. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Bjerregaard og
​Vigel Pedersen A/S

Voerbjergvej 28

9400 Nørresundby

CVR: 27926193

Har du spørgsmål, er du meget 

velkommen til at skrive eller ringe til os.

Telefon: 98 17 12 55

E-mail: info@b-vp.dk

Telefontider:

Man - Tor 07:00 - 16:00

​Fredag  07:00 - 13:00

MEDLEM AF