Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Brug for et byggetilbud?

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Råhuse i fagentreprise

Hos Bjerregaard & Vigel Pedersen har vi i mange år udført råhuse i fagentreprise for en bred vifte af kunder. Vi klarer både de simple og de mere avancerede opgaver, som vi løser med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Stor knowhow inden for råhuse

Vores dygtige medarbejdere har stor knowhow inden for jord, kloak, belægning og fundamenter generelt. Gennem tiden har vi håndteret opgaver for både private, erhverv og offentlige instanser. Vi står dermed til rådighed, hvad enten det er en villa, et licitationsprojekt eller noget helt andet.

Vores kunder stiller høje krav til vores faglighed, og derfor sørger vi for at holde os opdateret inden for vores fag. Vi efteruddanner os løbende, så vi altid er i besiddelse af den seneste viden og de nyeste teknikker.

Sætter en ære i professionelt arbejde

Målet er til enhver tid at levere et resultat, som vores kunder kan glæde sig over, og som vi kan sætte en ære i at have udført.

Lad Bjerregaard & Vigel Pedersen klare råhuset - så går du ikke galt i byen. Fang os på telefon

9817 1255.

Bjerregaard & Vigel Pedersen A/S // Voerbjergvej 28, // 9400 Nørresundby // E-mail: info@b-vp.dk ​// Telefon: 9817 1255 // Fax: 9817 3455 // CVR: 27926193